Seguidors

dissabte, 25 d’abril del 2020

ELS NOSTRES COMPANYS 25-04-20




L'ocasió bé ho mereix, i aquest projecte té a Carlos Manzanares, amic d'amics, com a productor.

Miki Núñez, Sara Roy, Judit Neddermann, Blaumut, Cesc Freixas, Natalia Lacunza, Bely Basarte, Els Amics de les Arts, Doctor Prats , Alba Reche, Maren, Buhos, Lildami, The Sey Sisters, Suu, Adrià Salas

El projecte està dins de les accions de la campanya #Joemcorono que coordina la Fundació Lluita contra la Sida, dirigida pel Dr. Bonaventura Clotet. El seu equip està desenvolupant una vacuna pionera a nivell mundial contra el coronavirus i a l'estudi clínic per la prevenció i tractament del mateix, amb el Dr. Oriol Mitjà al capdavant. Tots els beneficis que es derivin de la distribució digital de la cançó aniran directament a la Fundació. El projecte ha estat coordinat de forma desinteressada pel propi Miki Núñez, Carlos Manzanares com a productor, Música Global i Universal Music Spain, i la mateixa Fundació. La portada ha estat dissenyada per Sergi Segura.






La imparable expansió del brot de coronavirus SARS-CoV-2, causant de la COVID19, fa necessària una resposta ràpida per part de la comunitat científica i de la societat. És per això que les campanyes de recaptació de fons per la recerca són urgents i necessàries. Poder disposar de més recursos és crucial ja que permet realitzar estudis en paral·lel i avançar ràpidament en aquesta lluita a contrarellotge. Junts ho aconseguirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada